Familie vakantie vieren vakantieboerderij

Je familie vakantie vieren op de vakantie boerderij.

Een vakantieboerderij is een perfecte accommodatie voor het vieren van een familie vakantie. Zeker als zo een vakantieboerderij over een zwembad, trampoline en grote tuin beschikt. Een vakantieboerderij met levende dieren kan voor een familie met jonge kinderen extra aantrekkelijk zijn.

groepen banner vakantieboerderij

Vakantieboerderij huren voor familie vakantie Nederland

Met 6, 8, 10 of meer personen een familie vakantie in Nederland vieren? Ook dan is een vakantieboerderij de perfecte accommodatie. Huur bijvoorbeeld een vakantieboerderij 10 personen in Drenthe en geniet met de hele familie van de ruimte en vrijheid die je in deze provincie vindt. Of huur een 8 persoons vakantieboerderij in Overijssel. Verblijf in de omgeving van Ommen of Holten. Ook die omgeving is geweldig voor een familie vakantie Nederland. Je kunt in Holten overigens een vakantieboerderij Nederland voor 30 personen huren.

Vakantieboerderij met zwembad

De leukste familie vakanties vier je in een vakantieboerderij met eigen zwembad. Dat is dan meestal een vakantieboerderij met buitenzwembad maar kan een ook een boerderij met binnenzwembad zijn. In de laatste kan je ook bij minder goede weersomstandigheden genieten. En dat maakt het ook mogelijk om een familie vakantie met bijvoorbeeld Kerstmis te boeken.

zwemmen in prive zwembad

Vakantieboerderij huren in Limburg

Nederland is een vlak vakantieland. We hebben hier geen bergen of heuvels. Een uitzondering is Zuid-Limburg waar je wel degelijk heuvels vindt. Eerder schreven wij over het huren van een vakantieboerderij in Zuid-Limburg. Huur bijvoorbeeld deze 12 persoons vakantieboerderij in Limburg met zwembad. Het is de perfecte accommodatie als je een familie weekend of familie vakantie met 8, 10 of 12 personen in Limburg wilt vieren.

vakantieboerderij banner groepen