Boerderij L014 – Nederland – Limburg – 12 personen

663,00

Gezellige vakantie boerderij met 5 slaapkamers voor 10 – 12 personen in Zuid-Limburg | Limburgse hoeve met zwembad. Dit is de perfecte vakantieboerderij voor een luxe familie vakantie Zuid-Limburg. Het zwembad wordt gedeeld met andere gasten.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: HHL014 Categorie:

Beschrijving

Deze prachtige in mergelsteen gebouwde vakantie boerderij uit het jaar 1708 is ideaal voor een familie vakantie Limburg. Er zijn meerdere vakantiewoningen te huur. Deze 12 persoons vakantieboerderij Limburg met zwembad is zeer geschikt voor mensen die aan de ene kant houden van de stilte en privacy op onze boerderij, maar aan de andere kant ook kennis willen maken met de vele attracties, die in het charmante, zacht golvende landschap verspreid liggen. Vanuit deze boerderij gelegen aan de rand van Simpelveld met uitzicht op de glooiende heuvels en weilanden, zijn Valkenburg, Maastricht, Parkstad Heerlen, Kerkrade, Gulpen en Vaals allemaal in 10 tot 25 minuten te bereiken. En er is nog zo veel meer te zien!

Boerderij L014 - Nederland - Limburg - 12 personen - zwembad

De eigenaren heten u van harte welkom.
U wordt hier persoonlijk te woord gestaan door de eigenaren. Naast Nederlands en Vlaams spreken zij ook Frans, Duits en Engels. Zij geven u alle nodige informatie en tips over de omgeving en de bezienswaardigheden, attracties, wandel- en fietsmogelijkheden. Er is standaard gratis WiFi aanwezig. Handig voor als u zelf nog iets over de omgeving op wilt zoeken of even contact wilt houden met het thuisfront.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

Badkamers

Faciliteiten

, , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,