Boerderij ZE038 – Nederland – Zeeland – 15 personen

1.078,00

Vakantieboerderij Serooskere, Zeeland, 15 personen.
Deze 15 persoons vakantieboerderij Zeeland nabij zee en stranden is ideaal.
Deze luxe vakantieboerderij in Serooskerke bestaat uit 2 accommodaties. Er zijn twee ingangen, twee woonkamers en twee keukens.
Ideaal voor een vakantie Zeeland met meerdere gezinnen of een vriendengroep.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: HHZE038 Categorieën: , ,

Beschrijving

Vakantieboerderij Serooskere, Zeeland, 15 personen.
Deze 15 persoons vakantieboerderij Zeeland nabij zee en stranden is ideaal. Deze luxe vakantieboerderij in Serooskerke bestaat uit 2 accommodaties. Er zijn twee ingangen, twee woonkamers en twee keukens. Ideaal voor een vakantie Zeeland met meerdere gezinnen of een vriendengroep.

Boerderij ZE038 – Nederland – Zeeland – 15 personen speeltoestellen

In Serooskerke, vlakbij Oostkapelle, kunt u deze prachtige 15-persoons groepsaccommodatie huren voor een heerlijke strandvakantie in Zeeland met uw gezin of vrienden. De accommodatie bestaat uit twee woningen voor respectievelijk zes en negen personen waarbij er ook een gezellige ruimte is waar 15 personen gezellig samen kunnen zitten en eten. Er zijn twee ingangen, twee woonkamers en twee keukens. Rondom de accommodatie heeft u een ruime veranda waar u heerlijk kunt barbecueën of gourmetten of heerlijk kunt genieten van het mooie uitzicht en de warme zomeravonden.

Boerderij ZE038 – Nederland – Zeeland – 15 personen zithoek

De accommodatie ligt op een rustieke plek dichtbij het Veerse Meer en nog geen drie kilometer van duin en strand verwijderd. De nabijheid van water geeft u volop mogelijkheden voor verschillende watersportactiviteiten zoals surfen, zeilen, zwemmen en vissen. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van lange fietstochten en heerlijke wandelingen, waarbij u kunt genieten van al het moois dat u onderweg tegenkomt zoals molens, kaasboerderijen, boerderijwinkels en tuinen.
De stranden in Zeeland zijn overal verschillend en daarmee juist uniek. Zo zijn er rustige natuurstranden, watersportstranden en familiestranden. Bij de paviljoens is het heerlijk eten of genieten van een drankje. Waarom nog wachten? Kom ook een fantastische vakantie beleven in Walcheren en huur deze mooie 15-persoons groepsaccommodatie in Serooskerke.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , ,

Slaapkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , ,

Huisdieren