Boerderij ZE071 – Nederland – Zeeland – 16 personen

833,00

Vakantieboerderij Zeeland 16 personen.
Deze 10 tot 16 persoons vakantieboerderij Zeeland heeft 6 slaapkamers en ligt in Walcheren, Koudekerke-Dishoek. Niet ver van Vlissingen, Zoutelande en Middelburg. Indien je een vakantieboerderij Nederland 16 personen aan zee zoekt met grote tuin en kinderspeelplaats. vind hier meer informatie over Koudekerke.

16-persoons vakantieboerderij, type groepsaccommodatie, in Koudekerke op loopafstand van het strand

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: HHZE071 Categorieën: , ,

Beschrijving

Vakantieboerderij Zeeland 16 personen.
Deze 10 tot 16 persoons vakantieboerderij Zeeland heeft 6 slaapkamers en ligt in Walcheren, Koudekerke-Dishoek. Niet ver van Vlissingen, Zoutelande en Middelburg. Indien je een vakantieboerderij Nederland 16 personen aan zee zoekt met grote tuin en kinderspeelplaats.

Informatie
In Koudekerk-Dishoek, op slechts 1500m van het strand, kunt u deze 16-persoons vakantieboerderij huren. Het bestaat uit twee twee persoons studio’s en twee zes persoons appartementen, welke ook apart te huur zijn. Kijk hiervoor bij de huiscodes ZE033, ZE034, ZE035 en ZE036. Bij de ZE033 heeft u de mogelijkheid om gezellig samen te zitten en zijn er aanpassingen gedaan voor mindervaliden zoals bijvoorbeeld handgrepen en stoeltje in de douche. Er is een grote tuin waar onder andere een kinderspeelplaats is met glijbaan, schommel en klimrek en een groot grasveld voor sport en spel.
Koudekerke is een dorp in de gemeente Veere op het eiland Walcheren. U vindt er naast enkele bijzondere monumenten en gebouwen ook meerdere terrasjes en restaurants waar één van de vele streekgerechten geserveerd worden. Er zijn meerdere fiets- en wandelroutes naast de deur zodat u op verschillende manieren kunt genieten van de prachtige omgeving met zijn typische Walcherse dorpjes en mooie plattelandswegen

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieZeeland

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Stad

Personen

, , , , , ,

Slaapkamers

, , , , ,

Badkamers

, , ,

Huisdieren

, ,

Faciliteiten

, , , ,