De Welstand 60 personen – Nederland – Friesland – 60 personen

2.389,00

Vakantieboerderij Friesland 60 personen.
Deze 60 persoons vakantieboerderij Friesland, De Welstand, heeft 21 slaapkamers, een kindertheater, sauna, hottub en vele andere voorzieningen. Ideaal voor een familie vakantie Nederland met een grote groep 50 tot 60 personen. Rolstoel geschikt.

De Welstand 60 personen – vanaf 2389.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Vakantieboerderij Friesland 60 personen.
Deze 60 persoons vakantieboerderij Friesland heeft 21 slaapkamers, een kindertheater, sauna, hottub en vele andere voorzieningen. Ideaal voor een familie vakantie Nederland met een grote groep 50 tot 60 personen. Rolstoel geschikt. De Welstand is een fantastische vakantieboerderij Nederland voor een grote groep.

Bijzonderheden.
Dit vakantiehuis, type vakantieboerderij Nederland, heeft 21 slaapkamers en is geschikt voor 60 personen, ideaal voor hele grote gezelschappen. Gelegen in Pingjum, vlak bij de afsluitdijk.

Het huis bevindt zich aan de Friese kust met de Waddenzee op 2 km en strand op 5 km afstand.

Deze Friese Stelpboerderij heeft een grote gemeenschappelijke ruimte met vide van 8 m hoog, waar iedereen aan tafel kan. Er zijn 2 woonkamers met haardvuur, een groepskeuken en stijlkamer met bedstee. Op de begane grond zijn 5 slaapkamers en 4 badkamers. Op de 1e verdieping is er een speelhoek voor de kinderen. Hier zijn een sauna, 7 slaapkamers en 3 badkamers. De 2e verdieping heeft een kindertheater met verkleedkleren, tafeltennis en tafelvoetbal. Hier zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. In het Koetshuis zijn 5 slaapkamers (geschikt voor rolstoelgebruikers), een badkamer (aangepast) en een open bad. Buiten staat een authentieke Litouwse hottub, gemaakt van eikenhout. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 5 huisdieren toegestaan.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

, , , , ,

Slaapkamers

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,