20 personen

Vakantieboerderij 20 personen Nederland.
Uniek aanbod. 20 persoons vakantieboerderij Nederland 20 personen met zwembad huren? Of een goedkope vakantieboerderij 20, 22, 24 personen zonder zwembad? Boek hier een vakantieboerderij 20 personen Nederland in Noord-Brabant, Drenthe, Limburg, Gelderland, Zeeland of Overijssel. Ook een uniek aanbod in België.

Bekijk hier direct alle beschikbare accommodaties.

Lees verder...

Grote keuze in 20 persoons vakantieboerderijen.
Zoals een 18, 20, 22 of 24 persoons vakantieboerderij Nederland met binnenzwembad, privé sauna, jacuzzi in de tuin. Voor een weekend met kinderen in eigen land is het huren van een grote vakantieboerderij Nederland met speeltuin en zwembad aan te bevelen.

Vakantieboerderij 20 personen Zuid-Limburg huren.
Het is ook mogelijk een 16, 18, 20, 22 of 24 persoons vakantieboerderij Zuid-Limburg te huren met grote tuin, terras. Een vakantieboerderij 20 personen in Zuid-Nederland met 6 tot wel 12 slaapkamers. Soms met binnen speelgelegenheid voor kinderen.

Vakantieboerderij België 20 personen.
Je kunt ook een 20 persoons vakantieboerderij in België huren. In de Ardennen, Vlaanderen of Antwerpen bijvoorbeeld. Net zoals in Nederland, heb je in België een grote keuze. Ook als je een groepsaccommodatie 20 personen België wilt huren.

Resultaat 1–24 van de 66 resultaten wordt getoond