Vakantieboerderij 18 personen

Een vakantieboerderij 18 personen huren?

Vakantieboerderij 18 personen huren? Wie een vakantieboerderij voor 18 tot 22 personen in Drenthe, Overijssel of Gelderland zoekt, vindt deze hier. Wij hebben de mooiste vakantieboerderijen van heel Nederland op deze website voor groepen verzameld. Je kunt echter ook een vakantieboerderij voor 16, 18, 20, 22 of 24 personen in België, Duitsland of Frankrijk huren. Ook een luxe vakantieboerderij 18 personen met zwembad, hottub en sauna. Je kunt per accommodatie zien wat de faciliteiten zijn en de ligging is.

groepen banner vakantieboerderij


Vakantieboerderij 18 personen in kader familieweekend huren

Als je een familieweekend accommodatie zoekt met sfeer en ruimte, is een vakantieboerderij ideaal. Vaak beter geschikt dan een vakantiehuis 18 personen. Een vakantieboerderij is gezelliger, ruimer en vaak authentieker dan een groot vakantiehuis.

trampoline op boerderij

Er is veel mogelijk bij een boerderij vakantie

Je kunt via deze website ook een vakantiehuis bij een kinderboerderij huren of logeren bij een boer met een boerderij met levende dieren. Als je in de stad woont, is het mogen aaien van een konijn, cavia of ander dier, voor de kinderen geweldig. Boek een goedkope vakantieboerderij 18 personen in Groningen, Drenthe of Limburg. Of boek een vakantieboerderij met zwembad, trampoline en zandbak in Brabant, Ardennen of Zeeland. We hebben in héél Nederland en België grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties die geschikt zijn als familie weekend accommodatie. Voor groepen tot wel 70 personen.

Op vakantie met vrienden groep?

Een vakantieboerderij is ideaal. Als je met je beste vrienden een weekendje weg wilt en een ruime accommodatie zoekt, is een vakantieboerderij met biljart, tafeltennistafel en sportmogelijkheden ideaal. Of je nu een 18 persoons vakantieboerderij Nederland voor 6, 8 of 10 personen zoekt of een grote vriendenweekend accommodatie voor 16, 18, 20 of 26 personen, je vindt op deze site het ideale vriendenweekend vakantiehuis. Je kunt bij ons ook een vakantieboerderij met bioscoop of tennisbaan huren. Voor de vishebbers, het huren van een vakantiehuis aan het water, is ook mogelijk.

zwemmen in prive zwembad

Een vakantieboerderij met zwembad en sauna huren

Een luxe vakantieboerderij 18 personen met zwembad en sauna huren? Dat kan. Een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie met sauna en privé zwembad biedt ongekende mogelijkheden voor een vakantie met familie, collega’s of vrienden groep. Wéér of géén weer. Een sauna in je vakantiehuis biedt je de mogelijkheid om ieder moment van de dag te genieten en relaxen terwijl een zwembad naast waterpret je ook de mogelijkheid biedt actief te zijn. Je kunt via deze site grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties met zwembad en sauna huren in heel Europa. Het is ook mogelijk een 16, 18 of 20 persoons vakantieboerderij in Brabant of Zuid-Limburg te huren met infrarood sauna en binnenzwembad.

Vakantieboerderij Drenthe 18 personen huren

Op zoek naar een 18 persoons vakantieboerderij voor een familieweekend Drenthe? Drenthe is dé provincie voor een gezellig familieweekend. Je vindt er oude herenboerderijen die omgebouwd zijn tot luxe vakantieboerderijen. Je kunt een goedkope vakantieboerderij Drenthe huren maar ook gaan voor een luxe groepsaccommodatie Drenthe met jacuzzi, vaatwasser, wifi en omheinde tuin. Neem gerust je paard of hond mee. Veel vakantieboerderijen in Drenthe zijn huisdiervriendelijk en een groepsvakantie met paard in Drenthe is ook mogelijk.

kleuter op minitractor vakantieboerderij

Een 18 persoons vakantieboerderij in Gelderland of Overijssel boeken

Naast Drenthe, Brabant en Limburg zijn ook Overijssel en Gelderland favoriet bij een vakantie voor groepen. Je kunt in deze provincies een grote groepsaccommodatie huren maar ook gaan voor en vakantieboerderij 18 personen op een vakantiepark of nabij een boswachterij. Voor een vakantieboerderij in de natuur hoef je in deze provincies niet lang te zoeken. Je kunt in Gelderland of Overijssel een vakantieboerderij midden in de natuur huren. Ook aan de rand van een Nationaal Park. Je kunt overigens ook een vakantieboerderij Gelderland met hottub huren.


Op vakantie met een groep 18 personen en verblijven in een vakantieboerderij in Limburg

Een familieweekend of personeelsuitje in Limburg vieren? Het landschap van Zuid-Limburg heeft een heel andere karakter dan dat in Drenthe, Overijssel of Gelderland. In Limburg is het heuvelachtig en de provincie is dan ook perfect voor wandelaars en fietsers. Je kunt een vakantieboerderij in de Limburgse Heuvels huren maar ook gaan voor een vakantieverblijf in de omgeving van Weert, Maastricht of Valkenburg.

peuter op vakantieboerderij 18 personen

Voor een uitje met je vrienden, is een vriendenweekend Maastricht ideaal. Je kunt in en rond Maastricht een vakantiehuis huren met bar, biljart en tafeltennistafel. Ook is het mogelijk een 18 persoons vakantieboerderij met jacuzzi, dartbord en poolbiljart in de omgeving van Valkenburg of Maastricht te huren.

vakantieboerderij banner groepen