Boek je vakantieboerderij Drenthe hier.

Vind hier een vakantieboerderij Drenthe met zwembad, sauna of jacuzzi.

Wie met familie of vrienden een lang weekend Drenthe gepland heeft en op zoek is naar een luxe en sfeervolle vakantieboerderij, vindt deze gegarandeerd hier. Wij hebben de mooiste vakantieboerderijen van Drenthe en heel Nederland in deze rubriek verzameld. Je vindt hier altijd aanbiedingen en last minutes.

Vakantieboerderijen Drenthe 8 tot 60 personen

We hebben voor iedereen wat wils. Van een vakantieboerderij Drenthe 8, 12, 14, 18 tot 20 personen tot grote vakantieboerderijen en groepsaccommodaties voor groepen tot 40 a 60 personen. Of je nu een goedkope vakantieboerderij Drenthe zoekt voor 16 of 18 personen of een luxe groepsaccommodatie op het platteland voor 24, 30 of 40 personen, de keuze in bijzonder mooie groepsaccommodaties Drenthe is groot.
Ook voor een familieweekend of vriendenweekend Drenthe.

Luxe vakantieboerderij Drenthe huren

Nu we steeds vaker een vakantie in eigen land vieren, wordt de behoefte aan een luxe vakantie Nederland steeds groter. Tegelijkertijd kiezen we ook voor sfeer en gemak. Of we nu een luxe groepsaccommodatie Drenthe gaan huren of een vakantieboerderij, de sfeer is ontzettend belangrijk. Veel mensen zoeken daarom naar een vakantieboerderij in Drenthe met open haard of sfeerhaard. Ook zijn de vakantieboerderijen Drenthe met sauna, jacuzzi en zwembad in trek. Als je een groot vakantiehuis in Drenthe huurt op basis van zelfvoorziening is een afwasmachine ( vaatwasser ) een must. Ook worden kan je steeds vaker een luxe vakantieboerderij Drenthe met catering huren. Ideaal, want zo kan iedereen genieten van zijn vakantie in Drenthe.

Vakantieboerderij Drenthe kleuter met paard

Een vakantieboerderij Drenthe aan de rand van de bossen huren

Een vakantiehuis op het platteland huren is aantrekkelijk maar een familie- of vriendenweekend vieren aan de rand van een Nationaal park of boswachterij is nog leuker. Wat bossen betreft, zit je in Drenthe goed. Kijk maar eens maar de mogelijkheden een groepsaccommodatie Drenthe te huren in de omgeving van boswachterij Norg, Borger, Dwingeloo, het Drents Friese Wold of Nationaal Park Dwingelerveld. Het is in de natuurgebieden van Drenthe fantastisch. Lees hier meer over de mooiste bossen van Drenthe en boek je vakantieboerderij Drenthe aan de rand van een Nationaal Park, boswachterij of heidegebied. Wie weet kom je er nog een schaapsherder tegen met zijn kudde schapen.

Familieweekend in Drenthe vieren

Als je een familieweekend Nederland wilt boeken en graag met je familie in Drenthe wilt verblijven, is de omgeving van de Drentse Aa een aanrader. Maar ook in plaatsen als Hoogeveen en Emmen is het het goed vertoeven. Een familieweekend in de bossen is leuk, een uitje in de omgeving van een stad zeker ook. Je kunt voor je familieweekend een vakantieboerderij Drenthe met zwembad, sauna, biljart, tafeltennistafel en trampoline huren. Een groepsaccommodatie Drenthe huren met jacuzzi, speeltuin en omheinde tuin is aantrekkelijk bij een familieweekend met kinderen. Je vindt op deze pagina familieweekend accommodaties Drenthe voor groepen tot wel 50 a 70 personen.

kleuter op minitractor vakantieboerderij

Geen vakantieboerderij Drenthe beschikbaar?

De belangstelling voor het huren van een vakantieboerderij, groepsaccommodatie of groot vakantiehuis Drenthe is groot. Als je bijzondere wensen hebt of te laat boekt, kan het zijn dat er geen geschikt vakantiehuis Drenthe meer te huur is. Geen nood in Gelderland en Overijssel vind je ook vakantie boerderijen die midden in de natuur liggen. Je vindt er ook accommodaties voor grote groepen en mooie vrienden- en familieweekend accommodaties. Lees hieronder meer.

Vakantieboerderij Gelderland of Overijssel huren.

Overijssel en Gelderland zijn ook heel bijzonder!
In Gelderland heb je natuurlijk de Veluwe, het Kroondomein, Veluwemeer en de Achterhoek. In Overijssel kan je een vakantieboerderij huren in de omgeving van Dalfsen, Ommen of Hardenberg. De Sallandse Heuvelrug is ook een juweeltje. Huur een vakantieboerderij Overijssel als je van ruimte, mooie Hanzesteden en een prachtige natuur houdt. Ben je liefhebber van uitgestrekte bossen en heidevelden, boek dan een vakantieboerderij in Gelderland. In alle gevallen is het Genieten met een hoofdletter G.

Huisdieren welkom in de meeste vakantieboerderijen Nederland

Een vakantieboerderij in Drenthe huren of elders in Nederland? In 90 % van onze vakantieboerderijen zijn huisdieren zoals honden welkom. Per accommodatie staat aangegeven hoeveel en welke huisdieren er toegelaten worden. Voor mensen met eigen paarden goed nieuws. Drenthe is de paarden provincie bij uitstek en dat vertaalt zich in prachtige ruiterroutes en accommodaties waar paarden welkom zijn. Het is ook mogelijk een vakantieboerderij Drenthe met paardenstallen te huren. Je vindt in Drenthe ook ruiterroutes die door de bossen lopen. Zo kan je een vakantie met familie of vrienden combineren met paard rijden.