Boek je vakantieboerderij Drenthe hier.

Vind hier een vakantieboerderij Drenthe met zwembad, sauna of jacuzzi. Kijk bijvoorbeeld eens of je een leuke vakantieboerderij Drenthe kunt huren bij Land van Bartje, een fantastisch Landal park in Drenthe. Ideaal voor families met kinderen.

groepen banner vakantieboerderij


Drenthe, leukste vakantieboerderijen van Nederland.

Wie een vakantieboerderij Nederland zoekt, komt zeker uit in Drenthe. Kijk maar eens maar de mogelijkheden bij Hof van Saksen.


peuter op vakantieboerderij

Vakantie met kinderen Drenthe en vakantieboerderij Land Bartje huren.

Op zoek naar leuke vakantieboerderij Drenthe vanaf 4 personen? Kijk dan naar Land van Bartje. Ideaal als je met 4, 6 of 8 personen een vakantie met kinderen Drenthe wilt boeken want op Land van Bartje is er naast het binnenzwembad en de indoor speeltuin van alles te beleven. Je kunt bij Land van Bartje ook een vakantieboerderij Drenthe met privé sauna huren.


Hof van Saksen heerlijk buiten

Vakantieboerderij huren Hof van Saksen

Een verblijf in een vakantieboerderij Nederland kan ook super luxe zijn. Kijk naar eens naar de mogelijkheden bij Hof van Saksen. Of je nu een 4, 6, 8 of 10 persoons vakantieboerderij Drenthe zoekt of een vakantieboerderij voor een grote groep, Hof van Saksen zal je met al zijn faciliteiten en geweldige ligging aangenaam verrassen.


Vakantieboerderij Drenthe vanaf 4 personen te huur.

Je kunt een recreatieboerderij Drenthe vanaf 4 personen huren. Vakantieboerderijen zijn er dus niet alleen voor grote groepen. Huur bijvoorbeeld een vakantieboerderij Drenthe 4, 6 of 8 personen met gebruik zwembad of kijk eens naar de mogelijkheden een 5 of 6 persoons vakantieboerderij Drenthe met privé sauna te huren. Altijd met veel speelmogelijkheden voor de kinderen.


Vakantieboerderij Drenthe 10 tot 24 personen.

Boek bijvoorbeeld een vakantieboerderij Drenthe voor 10, 14, 18, 20 of 24 personen. Of een vakantieboerderij Friesland voor een grote groep.

kleuter op minitractor vakantieboerderij

Goedkope vakantieboerderij in Drenthe huren?

Je kunt gaan voor een luxe of goedkope vakantieboerderij Drenthe. De laatste categorie heeft meestal minder slaapkamers en faciliteiten dan de luxe boerderijen Drenthe familie- en vrienden groepen.


Huisdieren veelal welkom

Je kunt je hond meestal op vakantie naar Drenthe meenemen. Huisdieren zijn meestal toegestaan. Bij iedere te huren vakantieboerderij Drenthe staat aangegeven of er honden welkom zijn en zo ja, hoeveel. Meestal zijn er 2 á 3 huisdieren per boeking en groep toegestaan.


Wellness faciliteiten in je vakantieboerderij.

Huur een luxe vakantieboerderij Drenthe met bijvoorbeeld een privé sauna, hottub of whirlpool. Of ga voor een boerderij Drenthe met jacuzzi en Sunshower. De huidige generatie vakantieboerderijen Drenthe hebben hun authentieke identiteit behouden. Ze zijn vaak rietgedekt. Ze zijn daarnaast veelal gemoderniseerd en in en buiten de boerderij diverse wellness faciliteiten.

Groepsaccommodatie Diever - 44 personen - Drenthe hottub

Groepsaccommodatie Drenthe

Of ga voor een groepsaccommodatie Drenthe als je een luxe groepsvakantie accommodatie voor een grote groep in Drenthe zoekt.


Land van Bartje paard of pony rijden

Familie vakantie Drenthe?

Waarom een vakantieboerderij Drenthe huren? Wie met familie of vrienden een lang weekend Drenthe gepland heeft en op zoek is naar een luxe en sfeervolle vakantieboerderij, vindt deze gegarandeerd hier. Wij hebben de mooiste vakantieboerderijen van Drenthe en heel Nederland in deze rubriek verzameld. Je vindt hier altijd aanbiedingen en last minutes. Ook een Roompot of Landal last minute.


Particuliere vakantieboerderij Drenthe huren of op vakantiepark?

De meeste mensen die een vakantie met vrienden of familie willen vieren in Drenthe, kiezen voor een zo authentiek mogelijke vakantieboerderij. En dan kom je bij het particuliere aanbod terecht. Voor families met kinderen zijn er enkele vakantieboerderijen op een aantal parken Drenthe beschikbaar. Je boekt zo een kleine vakantieboerderij meestal vanwege de faciliteiten op het park.


Vakantieboerderijen Drenthe 8 tot 60 personen

We hebben voor iedereen wat wils. Van een vakantieboerderij Drenthe 8, 12, 14, 18 tot 20 personen tot grote vakantieboerderijen en groepsaccommodaties voor groepen tot 40 a 60 personen. Of je nu een goedkope vakantieboerderij Drenthe zoekt voor 16 of 18 personen of een luxe groepsaccommodatie op het platteland voor 24, 30 of 40 personen, de keuze in bijzonder mooie groepsaccommodaties Drenthe is groot. Ook voor een familieweekend of vriendenweekend Drenthe.


Luxe vakantieboerderij Drenthe huren

Nu we steeds vaker een vakantie in eigen land vieren, wordt de behoefte aan een luxe vakantie Nederland steeds groter. Tegelijkertijd kiezen we ook voor sfeer en gemak. Of we nu een luxe groepsaccommodatie Drenthe gaan huren of een vakantieboerderij, de sfeer is ontzettend belangrijk. Veel mensen zoeken daarom naar een vakantieboerderij in Drenthe met open haard of sfeerhaard. Ook zijn de vakantieboerderijen Drenthe met sauna, jacuzzi en zwembad in trek. Als je een groot vakantiehuis in Drenthe huurt op basis van zelfvoorziening is een afwasmachine ( vaatwasser ) een must. Ook worden kan je steeds vaker een luxe vakantieboerderij Drenthe met catering huren. Ideaal, want zo kan iedereen genieten van zijn vakantie in Drenthe.

Vakantieboerderij Drenthe kleuter met paard

Een vakantieboerderij Drenthe aan de rand van de bossen huren

Een vakantiehuis op het platteland huren is aantrekkelijk maar een familie- of vriendenweekend vieren aan de rand van een Nationaal park of boswachterij is nog leuker. Wat bossen betreft, zit je in Drenthe goed. Kijk maar eens maar de mogelijkheden een groepsaccommodatie Drenthe te huren in de omgeving van boswachterij Norg, Borger, Dwingeloo, het Drents Friese Wold of Nationaal Park Dwingelerveld. Het is in de natuurgebieden van Drenthe fantastisch. Lees hier meer over de mooiste bossen van Drenthe en boek je vakantieboerderij Drenthe aan de rand van een Nationaal Park, boswachterij of heidegebied. Wie weet kom je er nog een schaapsherder tegen met zijn kudde schapen.


Familieweekend in Drenthe vieren

Als je een familieweekend Nederland wilt boeken en graag met je familie in Drenthe wilt verblijven, is de omgeving van de Drentse Aa een aanrader. Maar ook in plaatsen als Hoogeveen en Emmen is het het goed vertoeven. Een familieweekend in de bossen is leuk, een uitje in de omgeving van een stad zeker ook. Je kunt voor je familieweekend een vakantieboerderij Drenthe met zwembad, sauna, biljart, tafeltennistafel en trampoline huren. Een groepsaccommodatie Drenthe huren met jacuzzi, speeltuin en omheinde tuin is aantrekkelijk bij een familieweekend met kinderen. Je vindt op deze pagina familieweekend accommodaties Drenthe voor groepen tot wel 50 a 70 personen.


Vakantieboerderij rolstoelvriendelijk Drenthe huren

Het komt regelmatig voor dat één of meerdere personen van een vrienden- of familie groep rolstoel afhankelijk is. Het is gelukkig geen probleem om een vakantieboerderij in de provincie Drenthe te kunnen huren die geschikt is voor een rolstoelvakantie. Een aantal grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties en type vakantieboerderij zijn gedeeltelijk aangepast voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.


Landal het Land van Bartje 8LT - Nederland - Drenthe - 8 personen img

Geen vakantieboerderij Drenthe beschikbaar?

De belangstelling voor het huren van een vakantieboerderij, groepsaccommodatie of groot vakantiehuis Drenthe is groot. Als je bijzondere wensen hebt of te laat boekt, kan het zijn dat er geen geschikt vakantiehuis Drenthe meer te huur is. Geen nood in Gelderland en Overijssel vind je ook vakantie boerderijen die midden in de natuur liggen. Je vindt er ook accommodaties voor grote groepen en mooie vrienden- en familieweekend accommodaties. Lees hieronder meer.


Vakantieboerderij Gelderland of Overijssel huren.

Overijssel en Gelderland zijn ook heel bijzonder! In Gelderland heb je natuurlijk de Veluwe, het Kroondomein, Veluwemeer en de Achterhoek. In Overijssel kan je een vakantieboerderij huren in de omgeving van Dalfsen, Ommen of Hardenberg. De Sallandse Heuvelrug is ook een juweeltje. Huur een vakantieboerderij Overijssel als je van ruimte, mooie Hanzesteden en een prachtige natuur houdt. Ben je liefhebber van uitgestrekte bossen en heidevelden, boek dan een vakantieboerderij in Gelderland. In alle gevallen is het Genieten met een hoofdletter G.


Huisdieren welkom in de meeste vakantieboerderijen Nederland

Een vakantieboerderij in Drenthe huren of elders in Nederland? In 90 % van onze vakantieboerderijen zijn huisdieren zoals honden welkom. Per accommodatie staat aangegeven hoeveel en welke huisdieren er toegelaten worden. Voor mensen met eigen paarden goed nieuws. Drenthe is de paarden provincie bij uitstek en dat vertaalt zich in prachtige ruiterroutes en accommodaties waar paarden welkom zijn. Het is ook mogelijk een vakantieboerderij Drenthe met paardenstallen te huren. Je vindt in Drenthe ook ruiterroutes die door de bossen lopen. Zo kan je een vakantie met familie of vrienden combineren met paard rijden.


vakantieboerderij banner groepen