Boek hier een vakantieboerderij Gelderland.

Goedkope of luxe vakantieboerderij Gelderland huren? Hier vind je het meest uitgebreide aanbod. Indien je een vakantieboerderij Nederland huren wilt op de Veluwe of Achterhoek.

groepen banner vakantieboerderij


Grootste aanbod in Gelderland

Wie een vakantieboerderij in Gelderland zoekt, vindt hier het grootste en meest bijzondere aanbod. Of je nu een vakantieboerderij zoekt voor een familieweekend Veluwe of met vrienden of collega’s er op uit wilt gaan, een vakantieboerderij in Gelderland huren, is altijd een goed idee.


kleuter op minitractor vakantieboerderij

Vakantieboerderij Gelderland, Veluwe.

Op de Veluwe is het goed vertoeven. En je kunt op de Veluwe zeker wel een luxe of goedkope vakantieboerderij Gelderland huren. Met een uniek aanbod voor kleine en grote groepen, heb jij de mooiste vakantieboerderijen en groepsaccommodaties Veluwe zo gevonden.


Een vakantieboerderij Achterhoek huren

De Achterhoek, met de bekende plaatsWinterswijk, ligt ook op de Veluwe. Vlak bij de grens van Duitsland en een unieke omgeving met vele wandel- en fietsmogelijkheden. De Achterhoek is gewild in het kader van een wandel- of fietsvakantie Nederland en de accommodaties daar worden veel geboekt door familie- en vrienden groepen. Je kunt bij ons een goedkope of juist luxe groepsaccommodatie Achterhoek, type vakantieboerderij, huren.


Vakantieboerderij Nederland kleuter met paard

Gelderland is zo bijzonder

Gelderland is méér dan de Veluwe en het Veluwemeer. In Gelderland via je landgoederen, kastelen, bossen, heidevelden en veel recreatie gebieden. Het is dé provincie voor het vieren van een vriendenweekend, familieweekend, trouwfeest of festival. Ben je wel eens in de Achterhoek geweest? Je kunt een vakantieboerderij Gelderland huren en er in en prachtig coulissenlandschap overnachten.


Vakantieboerderij Gelderland 8 tot 130 personen

Of je nu een groepsaccommodatie Gelderland voor 8, 20, 22, 40 of 50 personen zoekt of een vakantieboerderij Gelderland voor een grote groep, je vindt hier alle soorten vakantieboerderijen en groepsaccommodaties. Je kunt in deze prachtige provincie zelfs een vakantieboerderij voor 52, 60, 70 of 130 personen huren. Boek bijvoorbeeld een grote vakantieboerderij in Groesbeek, Otterlo, Putten of Lunteren. Of boek een vakantieboerderij met zwembad op de Veluwe of Achterhoek.


Vakantieboerderij Gelderland huren voor familieweekend

Een familieweekend in Gelderland vieren en op zoek naar een gezellige vakantieboerderij? Er zijn familieweekend accommodaties in Gelderland te huur voor groepen van 12, 14 of 18 personen maar je kunt ook een familieweekend vakantieboerderij huren voor groepen van 20, 22, 26, 30 of 40 personen. Tip: Kijk ook eens naar de mogelijkheden in Overijssel. Met name de Sallandse Heuvelrug is meer dan de moeite waard.

vakantieboerderij gelderland

Boek een familieweekend accommodatie Gelderland bij voorkeur met zwembad en sauna of boek een vakantieboerderij Gelderland met speeltuin, trampoline, glijbaan en tafeltennistafel. Goede bedden en slaapkamers met eigen sanitair zijn een voorwaarde voor een geslaagd familieweekend. Je kunt bij ons een grote groepsaccommodatie Gelderland huren met 12 tot 20 slaapkamers en eigen sanitair. Ook is het mogelijk een groot vakantiehuis Gelderland te huren met overdekt zwembad.


Vriendenweekend Gelderland en vakantieboerderij huren

Als je een vriendenweekend in de provincie Gelderland wilt vieren voor een actief weekend, zit je in deze bosrijke provincie goed. Je kunt bij ons een groot vakantiehuis midden in de bossen van de Veluwe huren of een vakantieboerderij in de omgeving van Apeldoorn, Arnhem, Groesbeek of Winterswijk.


trampoline op boerderij

Vakantieboerderij huren Harderwijk en omgeving

Een vakantieboerderij in Harderwijk en omgeving huren, is ook een goed idee. Je verblijft dan aan of nabij het Veluwemeer en bent ook zo in Almere of Lelystad. In de hele regio zijn vele vrienden activiteiten mogelijk. Je kunt bij ons ook een vakantieboerderij Nederland met tafeltennistafel, poolbiljart en zwembad huren voor je weekendje Gelderland.


Familiehuis Nunspeet

Aan het genoemde Veluwemeer en wel in de bekende plaats Nunspeet, vind je het christelijke vakantiepark Familiehuis Nunspeet. Wellicht een goed idee om op dat park een groot vakantiehuis of vakantieboerderij Gelderland te huren.

peuter op vakantieboerderij 18 personen

Groepsaccommodatie Gelderland met zwembad reserveren

Er zijn diverse groepsaccomodaties met privé zwembad in Gelderland te huur. Soms gaat het om een luxe vakantievilla met binnenzwembad en sauna maar meestal gaat het om grote vakantiehuizen Gelderland met privé buiten zwembad. Je kunt voor je familieweekend op de Veluwe ook een 18 of 20 persoons groepsaccommodatie met zwembad en trampoline huren.


Voor een familieweekend op een vakantiepark Veluwe kijk je naar de mogelijkheden van Landal of een andere vakantiepark keten. Vragen over een bepaalde vakantieboerderij in Gelderland? Heb je een aantrekkelijke accommodatie gezien en nog vragen? Stel deze vragen online via ons contactformulier. Wij proberen alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.


vakantieboerderij banner groepen