Vakantieboerderij Limburg

Op zoek naar een vakantieboerderij Limburg?

Een vakantieboerderij Limburg voor 12, 14, 20, 24 of 30 personen huren? Bij ons veel mogelijkheden én aanbiedingen. Indien je op zoek bent naar een groot vakantiehuis Limburg, vakantieboerderij of groepsaccommodatie Zuid-Limburg. Bijvoorbeeld voor een familieweekend, vriendenweekend of bedrijfsuitje. Je kunt een goedkope of luxe vakantieboerderij Limburg of Zuid-Limburg huren.

groepen banner vakantieboerderij


Mooiste vakantieboerderijen Nederland.

Vakantieboerderij Nederland? Voor de één is dat een vakantieboerderij huren in Drenthe of in Overijssel, voor de ander is het Limburg. Eén ding is zeker, het Limburgse heuvellandschap is uniek. Een vakantie in Limburg of Zuid-Limburg is genieten van vergezichten, Limburgse Vlaaien en een geweldige vakantie op de vakantieboerderij.


Vakantieboerderijen Limburg en meer.

Je kunt via deze site niet alleen de mooiste vakantieboerderijen van Limburg vinden. Met een uniek aanbod vakantieboerderijen in Zuid-Limburg. Wij hebben ook grote vakantiehuizen Limburg voor je verzameld alsmede groepsaccommodaties Limburg, villa’s en landhuizen. Wie een luxe vakantieboerderij Limburg zoekt, zit hier méér dan goed. Je kunt bij ons ook vakantieboerderijen Limburg met zwembad, sauna, jacuzzi en speeltuin kinderen huren. In de meeste accommodaties zijn huisdieren van harte welkom.


Vakantieboerderij Zuid-Limburg huren

Veel mensen en groepen die een familieweekend, vriendenweekend, fietsvakantie of wandelvakantie Nederland willen boeken, kiezen voor Zuid-Limburg. En als je dan met je familie, vrienden of collega’s wilt overnachten, doe je dat bij voorkeur in een vakantieboerderij Zuid-Limburg. Op deze site vind je goedkope en luxe vakantieboerderijen Zuid-Limburg.

Limburgs heuvellandschap

Vakantieboerderij Limburg met zwembad

Een vakantieboerderij met eigen zwembad in Limburg huren? dat kan. We hebben meerdere grote vakantiehuizen Limburg met buitenzwembad te huur. Een enkele vakantieboerderij Limburg beschikt over een binnenzwembad. Ook bestaat er een mogelijkheid om een vakantiebungalow voor een groep op een bungalowpark Limburg met overdekt zwembad te huren. Meestal hebben deze familie vakantieparken ook een restaurant en speeltuin voor de kinderen. Soms heeft zo een park ook een kinderboerderij.


Vakantieboerderij Limburg, Mechelen.

In Mechelen vind je 2 unieke vakantieboerderijen, type vakantievilla. Eén van deze 2 villa’s Limburg heeft de beschikking over een binnenzwembad. Deze is geschikt voor groepen tot ruim 34 á 38 personen. Als je een luxe familieweekend in Limburg wit vieren.

Vakantievilla Mechelen - Nederland - Limburg - 24 Personen img-1

Gratis gebruik maken van de faciliteiten park.

Vakantieboerderij Limburg op een vakantiepark gehuurd? Bijvoorbeeld een vakantiepark Limburg met binnenzwembad? Bij een park Limburg met binnen zwembad of subtropisch zwemparadijs, mogen alle gasten gebruik maken van deze faciliteit. En veelal gratis. Dat geldt ook voor andere gasten van het park. Je hebt dit zwembad dus niet voor je alleen zoals bij een particuliere vakantieboerderij Limburg met privé zwembad.


Vakantieboerderij Limburg met speelveld en kampvuurplaats huren?

Familieweekend Limburg met kinderen? Vriendenweekend Zuid-Limburg? Een vakantieboerderij met speelveld, speeltuin en kampvuurplaats is de leukste accommodatie voor een weekendje weg met familie of vrienden. Op deze website vind je veel gezellige familie accommodaties met speelveld, speelkamer in de accommodatie en kampvuur plaats. Je kunt ook een groot vakantiehuis of luxe vakantieboerderij Limburg huren met barbecue mogelijkheid, tafeltennistafel, trampoline en omheinde tuin. En voor de biljart liefhebbers, je kunt ook een grote vakantieboerderij Limburg met biljart, snookertafel of poolbiljart boeken.

vakantieboerderij limburg

Vakantieboerderij in Limburg met dartbord.

Darten tijdens je vrienden- of familieweekend? dat kan! Rond de 30 groepsaccommodaties en vakantieboerderijen hebben de beschikking over een dartbord. In combinatie met een tafeltennistafel, speelveld voor de kinderen met trampoline en bar met tapinstallatie wordt ieder familie of vriendenweekend Limburg zo een groot succes. Vind hier een vakantieboerderij met dartbord.


Vakantieboerderij met overdekt terras huren

Wat is er fijner dan ’s avonds rond het kampvuur zitten en later een wijntje drinken op het overdekt terras. Een vakantiehuis of vakantieboerderij met overdekt terras biedt vele voordelen. Je vindt er tijdens hete zomerdagen verkoeling en schaduw en als het regent kun je toch buiten zijn en volop genieten van het uitzicht en de buitenlucht. Een groepsaccommodatie Limburg met terras huren en afgesloten tuin, heeft zeker voor een familieweekend met kinderen en huisdieren een meerwaarde.

Weide heuvels in Limburg

Vakantieboerderij Limburg met catering

Indien je tijdens het uitje met familie of vrienden niet wilt koken, is uit eten een goed optie. Het is dan zaak een vakantieboerderij zoals groepsverblijf Limburg te boeken in de omgeving van een grote stad met restaurants. Een andere keuze is een cateraar in te huren. Deze kan de maaltijden en toetjes dan op de vakantie locatie bezorgen. Zo een catering bedrijf kan ook rekening houden met een dieet of voedsel allergie. Zoek een catering bedrijf zo dicht mogelijk bij je luxe of goedkope vakantieboerderij in Limburg.


Slaapkamers met eigen sanitair

Als je met een grote groep op reis gaat en in een groepsaccommodatie blijft overnachten, is het zaak om een vakantieverblijf te huren met slaapkamers met eigen sanitair. Een wastafel en toilet op de slaapkamer is geen overbodige luxe. Je kunt bij Groepen.nl groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen Limburg selecteren met eigen sanitair. Voor mindervalide groepen zijn er grote vakantiehuizen met aangepaste slaapkamers en badkamers te huur. Deze zijn geschikt voor een mindervalide vakantie Limburg.

vakantieboerderij Nederland

Vakantieboerderij Limburg huren met meer dan 8 slaapkamers.

Met een grote groep een familieweekend of vriendenweekend Limburg boeken? Je vindt op deze site ook vakantieboerderijen en grote groepsaccommodaties Limburg met 9, 10, 11 en meer slaapkamers. Als je een grote vakantieboerderij Limburg zoekt en deze niet op deze site kunt vinden, neem dan contact met ons op. Een alternatief is mogelijk een vakantieboerderij Brabant, Gelderland of Overijssel.


Voor wie een heuvellandschap belangrijk is. Vanuit Zuid-Limburg is het 2 uur autorijden naar de Ardennen. Het boeken van een vakantieboerderij in de Ardennen is dan misschien ook een aantrekkelijke optie. Hier vind je tips voor een familieweekend Ardennen.


vakantieboerderij banner groepen