Vakantieboerderij met binnenzwembad

Informatie over het huren van een vakantieboerderij met binnenzwembad

Een vakantieboerderij in Nederland of België met binnenzwembad huren? Dat is mogelijk voor groepen tot ongeveer 30 personen. Het is zelfs mogelijk een 18, 20 of 30 persoons vakantieboerderij Nederland, Groningen, met verwarmd binnenzwembad en sauna, whirlpool en recreatieruimte te huren. Voor een echte wellness beleving tijdens je familie vakantie, vriendinnenweekend of wellness vakantie Nederland.

groepen banner vakantieboerderij

Vakantieboerderij Nederland met binnenzwembad en speelschuur kinderen

Vakantieboerderijen met overdekt en verwarmd zwembad zijn bij uitstek geschikt voor familie vakanties en weekendjes weg met vrienden groepen en verenigingen. Voor een familieweekend met kinderen is het prettig als er naast de mogelijkheid gebruik te maken van het binnenzwembad ook andere sport- en spel mogelijkheden zijn. In die zin is het goed om te weten dat je in Groningen een 20 of 30 persoons familie groepsaccommodatie met wellness faciliteiten, binnenzwembad, sport- en spelmogelijkheden en speelschuur kunt vinden. Ook elders in Nederland en België kan je een vakantieboerderij met verwarmd binnenzwembad en recreatiezaal of speelzolder huren. Je vindt een vakantieboerderij Nederland met binnen- of buitenzwembad in nagenoeg alle provincies, ook aan zee.

Vakantieboerderijen met binnenzwembad, geschikt voor mindervaliden

Enkele vakantieboerderijen met verwarmd en overdekt zwembad zijn geschikt voor een vakantie, midweek of weekendje weg met een groep waar ook mindervaliden toe behoren. In deze mindervaliden groepsaccommodaties type vakantieboerderij zijn voorzieningen aangebracht die de accommodaties toegankelijk maken voor rolstoelgebruikers, personen met een fysieke beperking en soms zelfs gehandicapten. Bij de ene vakantieboerderij is slecht een gedeelte ingericht voor mindervaliden terwijl bij andere vakantieboerderijen met zwembad voor groepen de hele accommodatie toegankelijk is voor mindervaliden.

zwembad lift mindervaliden

Vraag om informatie voorzieningen mindervaliden

Vraag, indien dat nodig is, altijd om een compleet overzicht van de faciliteiten en hulpmiddelen voor mindervaliden voor je zo een vakantieboerderij of aangepaste groepsaccommodatie met binnenzwembad huurt. Dat geldt met name voor de aanpassingen in de slaapkamers en badkamers. Als je een vakantieboerderij op basis van zelfvoorziening hebt gehuurd, is het prettig als ook de keuken rolstoel toegankelijk is. En natuurlijk is het prettig als ook het verwarmde binnenzwembad geschikt is voor een rolstoelvakantie. Zie ook deze groepsaccommodaties voor mindervaliden en gehandicapten

Vakantieboerderij België met binnenzwembad

Ook in België zijn er vakantieboerderijen en groepsaccommodaties met binnenzwembad te huur. Niet alleen in de Ardennen of Belgisch-Limburg maar ook elders in België. En ook in België is het mogelijk een groepsacccommodatie of vakantieboerderij met binnenzwembad, sauna en speelmogelijkheden kinderen te huren.

vakantieboerderij gelderland

Vakantieboerderij met overdekt zwembad, huisdieren welkom.

In de meeste vakantieboerderijen met binnen- of buitenzwembad zijn huisdieren welkom. Daar is meestal wel een maximum aan verbonden tot 2 of 3 huisdieren maar er zijn dus wel mogelijkheden. Meestal betaal je voor een verblijf met honden een vergoeding per dag of nacht. En daarnaast gelden er regels voor het verblijf met honden en andere huisdieren. Eén van die regels is dat huisdieren geen gebruik mogen maken van het zwembad, sauna of andere wellness faciliteiten. Maar dat spreekt voor zich. Zo heeft iedere vakantieboerderij zijn eigen regels. Ook wat betreft de verplichte borgsom, eindschoonmaak en vergoeding energie kosten. Ook kan je een vakantieboerderij met sauna én binnenzwembad huren.

Groot vakantiehuis met binnenzwembad huren

Een vakantieboerderij met binnenzwembad is ideaal als vakantieverblijf voor families met kinderen. Soms kan het huren van een groot vakantiehuis met overdekt zwembad aantrekkelijker zijn. Zeker als je bijvoorbeeld een groot vakantiehuis Nederland met binnenzwembad zoekt in de categorie 10, 12 tot 14 personen.

Landhuis de Hefswal Groningen binnenzwembad
Afbeelding van het binnenzwembad van Landhuis de Hefswal.

Vakantieboerderij Duitsland met binnenzwembad huren

Het is beperkt mogelijk om een vakantiehuis, vakantieboerderij of groepsaccommodatie Duitsland met binnenzwembad te huren. Vraag naar de mogelijkheden, ook op de grens bij Nederland.

vakantieboerderij banner groepen