Vakantieboerderij Nederland

Vind de mooiste vakantieboerderij Nederland

Vakantieboerderij Nederland huren? Bij ons groot en bijzonder aantrekkelijk aanbod. Ook een vakantieboerderij Nederland huren op een vakantiepark. Voor kleine en grote groepen en ook in Drenthe, Gelderland, Brabant, Overijssel en Zuid-Limburg. Ook voor een vakantieboerderij Nederland met hond.

groepen banner vakantieboerderij


Waarom kiezen voor een vakantieboerderij Nederland?

Er is voor een vakantie met kinderen niets leuker dan een verblijf in een vakantieboerderij. En nog leuker voor de kids. Een vakantieboerderij Nederland op een vakantiepark met zwembad en speeltuin. En laten we nu juist in Nederland de mooiste vakantieparken met vakantieboerderij, binnenzwembad en indoorspeeltuin hebben! Vaak vind je er ook leuke boerderijdieren.


Leukste parken van Nederland, Land van Bartje en Hof van Saksen.

Leuke vakantie boerderij Nederland huren voor familie vakantie? Op deze pagina vind je vele voorbeelden van vakantieparken Nederland met vakantieboerderij verhuur maar er springen er 2 echt uit. Het Land van Bartje en Hof van Saksen zijn de 2 parken in Drenthe met, volgens de kenners, de beste faciliteiten en leukste vakantieboerderijen. We presenteren ze hieronder. En, voor diegene die hun familie vakantie in Limburg willen vieren, een vakantieboerderij Nederland huren op Buitenhof De Leistert in Limburg, is zeker ook niet verkeerd.


Weide heuvels in Limburg

Land van Bartje, Drenthe

Land van Bartje is misschien wel het leukste familie vakantiepark van Nederland. En, je kunt er een vakantieboerderij huren voor bijvoorbeeld 6, 8 of 10 personen. En natuurlijk kan je op Het Land van Bartje ook een geweldige familie vakantie beleven met 2, 3 of 4 personen. Er zijn vele faciliteiten die dit park met vakantieboerderij verhuur zo bijzonder maken. Niet alleen de ponyranch, zwembad, speeltuinen en verschillende restaurants zijn geweldig. De unieke sfeer en prachtige omgeving maken het plaatje voor een “droomvakantie” compleet”.


Vakantieboerderij huren Hof van Saksen

Aanrader twee voor het huren van een vakantieboerderij Nederland is Hof van Saksen, ook in Drenthe. Vooral aantrekkelijk voor die gezinnen en groepen die een luxere vakantie Nederland willen boeken. Hof van Saksen heeft naast de vakantieboerderijen voor gezinnen ook grote vakantieboerderijen te huur. Zelfs voor grote groepen tot 24 personen. Dat maakt Hof van Saksen ideaal voor het vieren van een familiereünie of familieweekend Drenthe.


Hof van Saksen overzicht

Buitenhof De Leistert, Limburg.

Voor diegenen die aan een familie vakantie Limburg denken, goed nieuws. Ook in Limburg kan je een leuke vakantieboerderij Nederland op een vakantiepark huren. Buitenhof De Leistert ligt in Midden-Limburg, niet ver van Nationaal Park de Grote Peel. Een perfecte locatie voor een actieve vakantie. Natuurlijk is dit een familiepark in Limburg met zwembad en zelfs een subtropisch zwemparadijs en veel speelmogelijkheden kinderen. Een heel ander ervaring dan een familie vakantie in Drenthe maar o zo leuk. En, op dit gezellige vakantiepark, zijn ook speciale kinderbungalows te huur. Een echte aanrader dit park.


Vakantieboerderij Nederland met hond huren

7 van de 10 gezinnen die in Nederland op vakantie gaan, nemen hun hond of honden graag mee. Het is dan ook goed om te weten dat je in Nederland vrij eenvoudig een vakantieboerderij met hond kunt huren. Hierbij moet we opgemerkt worden dat op de vakantieboerderijen met hond in Nederland per vakantieboerderij meestal maximaal 2 honden zijn toegestaan. Indien je een familie vakantie met 3 of 4 honden in Nederland wilt boeken, ben je aangewezen op de huur van een particulier vakantieverblijf.


vakantieboerderij gelderland

Voor groepen van 8 tot 60 personen.

Boek hier een vakantieboerderij Nederland met zwembad, speelgelegenheid kinderen. Je kunt bij ons een vakantieboerderij Nederland huren voor 8, 14, 18, 22 personen. Maar het is ook mogelijk in Nederland een vakantieboerderij voor een grote groep te huren, tot wel 40, 50 of 60 personen. Ook een goedkope vakantieboerderij Nederland.


Vakantieboerderij Nederland huren voor weekendje weg.

Met vrienden of familie een weekendje weg binnen Nederland? Kinderen mee? Huur dan een vakantieboerderij in Nederland. Daar heb je de ruimte en kun je met zijn allen leuke dingen doen.


Drenthe, Limburg of Gelderland?

Wat dacht je van het huren in Drenthe, Limburg of Gelderland van een vakantieboerderij met zwembad, trampoline en privé sauna?? Je vindt op deze site meer dan 400 prachtige vakantieboerderijen Nederland. Voor groepen van 8 tot wel 80 personen.


Waar vind je de mooiste vakantieboerderijen van Nederland?

Op zoek naar de mooiste vakantieboerderij voor je vriendenweekend of familieweekend? Of liever een groot vakantiehuis Nederland? Als je van bossen houdt, vind je de mooiste vakantieboerderijen en groepsaccommodaties van heel Nederland in Drenthe, Overijssel, Gelderland of Utrechtse Heuvelrug. Met de opmerking dat veel families een vakantieboerderij op de Veluwe of in de Achterhoek huren.


Vakantieboerderij Nederland aan zee huren

Als je van de zee, duinen en strand houdt, huur je een vakantieboerderij aan de Zeeuwse Kust, of aan zee in Zuid- of Noord-Holland. Als je op zoek bent naar een bijzondere en spannende locatie, kijk dan eens naar het aanbod op Ameland, Texel, Vlieland of Schiermonnikoog.


Vakantieboerderij Nederland met zwembad huren

Als je in juli, augustus of september een groot vakantiehuis in Nederland voor een vrienden- of familiegroep huurt, zoek je natuurlijk naar een vakantieboerderij Nederland met privé zwembad. Op deze site vind je meer dan 100 groepsaccommodaties Nederland met eigen zwembad. Voor een familieweekend Nederland buiten de zomermaanden om, huur je een vakantieboerderij met binnenzwembad. Je kunt via deze site een groot vakantiehuis met overdekt zwembad huren in Overijssel, Drenthe, Limburg, Brabant en Gelderland. Het is ook mogelijk een groepsaccommodatie Nederland met binnen zwembad en privé sauna te boeken.


Met Pasen, Pinksteren of Hemelvaart een vakantieboerderij in Nederland huren?

Voor een familieweekend met Pasen, Pinksteren of Hemelvaart, reserveer je de familieweekend accommodatie tenminste 6 maanden vooraf. Ook voor het huren van een vakantieboerderij Nederland voor de meivakantie, herfstvakantie of Kerstvakantie geldt dat je een grote vakantieboerderij of ander type groepsverblijf tenminste een half jaar voor het betreffende weekend moet reserveren.


Indien je een grote vakantieboerderij Nederland met zwembad wilt huren

Voor een vakantieboerderij Nederland met zwembad 18, 20, 22 of 24 personen, is 9 maanden vooraf reserveren een veilige termijn. Houd er rekening mee dat veel families er met de feestdagen en Oud en Nieuw een weekendje tussen uit willen gaan. Steeds vaker worden er in deze periodes luxe groepsaccommodaties in de natuur met zwembad, sauna, hottub en thuisbioscoop geboekt. De meest geboekte accommodatie, is die van de vakantieboerderij Nederland 18 personen.

peuter op vakantieboerderij Nederland

Een vakantieboerderij in Gelderland, Drenthe of Overijssel boeken

Waar liggen de mooiste vakantieboerderijen van Nederland? In Drenthe, Overijssel én Gelderland. In deze 3 provincies vind je ook de mooiste bossen van Nederland en de beste mogelijkheden om een vakantiehuis midden in de natuur te reserveren. Je vindt in deze 3 provincies ook veel luxe vakantiehuizen voor grote groepen. Drenthe, Overijssel én Gelderland zijn ook de ideale gebieden voor een schoolkamp of werkweek. Je vindt hier ook veel kampeerboerderijen en campings midden in de bossen. Een groepsvakantie in de bossen is ook aantrekkelijk in het kader van teambuilding activiteiten voor managers bedrijfsleven of bestuurders scholen en universiteiten. En, als je een vakantieboerderij Overijssel huurt, kan je genieten van de mooiste landschappen, landgoederen en natuur.


Vakantieboerderij Limburg.

Limburg en dan net name Zuid-Limburg is uniek. Het Limburgse heuvellandschap, unieke plaatsen en de vakwerkhuisjes zijn méér dan bijzonder. Het is dan ook zeker een overweging om je groepsuitje, weekendje weg of vakantie in het mooie Limburg te vieren. Je kunt een luxe vakantieboerderij Limburg huren, zelfs met binnenzwembad, maar er zijn ook goedkope vakantieboerderijen in het heuvellandschap te huur. Daarnaast is er een aantrekkelijk aanbod accommodaties voor grote groepen. Met ander woorden, voor iedere groep is er een aantrekkelijke vakantieboerderij Limburg beschikbaar.


Vakantieboerderij Nederland aan het water huren

Een vakantieboerderij aan het water huren, is ook genieten. Je kunt bij ons een vakantieboerderij Friesland huren met aanlegsteiger voor de boot of een groepsaccommodatie met vissteiger. Ook kun je kiezen voor het huren van een recreatie boerderij op een vakantiepark met sloepverhuur. Je vind de mooiste vakantieboerderijen Nederland aan het water in Friesland, Overijssel, Gelderland en Zeeland. Je kunt bij ons ook een watervilla Nederland voor 12, 14, 16, 18 of 20 personen huren. Ook voor een familieweekend aan het IJsselmeer of Veluwemeer.


Vakantieboerderij Nederland voor groep van 16 tot 30 personen boeken

Een recreatie boerderij of groot vakantiehuis voor een groep van 16, 18, 20, 24 of 30 personen huren? In de categorie grote vakantiehuizen Nederland 16 tot 30 personen, vind je het grootste aanbod. Als je een familieweekend Nederland wilt boeken en je zoekt een accommodatie om in te kunnen overnachten, zal je hier altijd slagen. Je kunt in deze categorie ook een vakantieboerderij met jacuzzi, Turks stoombad en binnen zwembad huren. Voor groepen kleiner dan 22 personen. Ook aantrekkelijk voor een wellness weekend Nederland met hart vriendinnen. Tip: Houd je van de heuvels, wandelen en vergezichten? Boek dan een vakantieboerderij Limburg.


Weekendje weg met Kerstmis en op zoek naar luxe vakantieboerderij Nederland?

Een luxe vakantieboerderij Nederland met Kerstmis huren? Kerstmis is de ideale periode om met de hele familie samen te zijn en het oude jaar feestelijk uit te luiden. Verwen jezelf en boek tussen Kerstmis en Oud en Nieuw een luxe groepsaccommodatie met zwembad, tafeltennistafel, filmzaal en bar met bier tap. Ga met de hele familie uit eten of bestel je kerstmaaltijd bij een regionale cateraar of specialiteiten restaurant. Kerstmis mag gevierd worden. Een familieweekend met Kerstmis vieren is een mooi cadeau en een blijvende familie herinnering.

Vakantieboerderij Nederland kleuter met paard

Op zoek naar vakantieboerderij Nederland met meer dan 8 slaapkamers?

Een vakantieboerderij in Drenthe, Overijssel of Gelderland huren met 9, 10, 11 of 12 slaapkamers? Als je op zoek bent naar een grote vakantieboerderij in Nederland en je zoekt een accommodatie met meer dan 8 slaapkamers zit je bij ons goed. Je kunt bij ons een vakantieboerderij Nederland voor groepen tot wel 80 a 90 personen huren. Sommige grote vakantieboerderijen in Drenthe, Gelderland of Overijssel hebben wek 14, 15, 16 of 17 slaapkamers. Soms allemaal met eigen sanitair.


Op zoek naar een vakantieboerderij in Nederland waar huisdieren welkom zijn?

Een vakantieboerderij huren waar honden, poezen en pony’s welkom zijn?? dat kan. In bijna alle grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Drenthe, Overijssel, Gelderland en Limburg zijn huisdieren welkom. Het is zelfs mogelijk een vakantieboerderij met paarden boxen en weidegang in Nederland te huren. Voor een familie uitje met eigen paard. Kinderen vinden een vakantieboerderij met “levende dieren” fantastisch. Je kunt ook een accommodatie huren op een vakantiepark met kinderboerderij. Een ideaal moment om “kinderen uit de stad” kennis te laten maken met hun favoriete boerderij dieren.


Een vakantieboerderij met trampoline en speelkamer kinderen huren.

Als de kinderen het naar de zin hebben heb je het als papa en mama, opa en oma, ook naar de zin. Het is dan ook raadzaam om bij een familie uitje net kinderen een vakantieverblijf Nederland te huren met speel faciliteiten voor de kids. De meeste kinderen vinden een trampoline in de tuin en een aparte speelkamer in de accommodatie al geweldig. Een sjoelbak, kampvuurplaats, tafeltennistafel en zandbak maken het vakantieplezier voor de meeste kinderen compleet. Voor de oudere kinderen is een groot vakantiehuis met filmzaal helemaal te gek!


speelkamer voor de kinderen

Groepsaccommodatie Nederland met biljart, tafeltennistafel en voetbaltafel huren?

Voor een actief familie- of vriendenweekend huur je een vakantieboerderij Nederland met poolbiljart, voetbalspel en tafeltennistafel. Je kunt per vakantieboerderij zien over welke faciliteiten deze beschikt. Zoek je een groepsaccommodatie Nederland met zwembad, omheinde tuin, jacuzzi en thuisbioscoop? Ook dat is mogelijk.


Een vakantieboerderij Nederland vinden geschikt voor een mindervaliden vakantie

Voor een mindervalide vakantie Nederland boek je bij voorkeur een aangepaste vakantieboerderij. Zo een accommodatie kan beperkt aangepast zijn en alleen maar rolstoeltoegankelijk zijn maar ook goed aangepast zijn voor gehandicapten. Denk dan aan een vakantieboerderij Nederland met hoog/laag bedden, verhoogd toilet met handgrepen en aangepast sanitair. Je kunt een mindervalide vakantieboerderij in Drenthe of Friesland huren voor een groep van 14, 16 of 20 personen maar er zijn ook mindervalide groepsaccommodaties te huur in Limburg, Brabant, Flevoland en Zuid-Holland. Kijk ook eens naar de mogelijkheden een gehandicapten vakantieboerderij in de Ardennen te huren.


vakantieboerderij met trampoline

Met een grote groep een weekendje weg binnen Nederland

Vakantieboerderij grote groep Nederland huren? Ook als je met meer dan 40 personen een weekendje tussen uit wilt, zijn er mogelijkheden een grote groepsaccommodatie Nederland te huren. Indien je kiest voor een grote vakantie boerderij Nederland kan je deze zelfs voor groepen groter dan 60 personen boeken. Er zijn grote groepsaccommodaties Nederland voor groepen tot wel 200 personen te huur. Vraag ons om onze uniek accommodaties voor grote groepen. Neem voor het vinden van een accommodatie voor een grote groep, contact met ons op.


vakantieboerderij banner groepen