Boek hier je vakantieboerderij Overijssel.

Wil je voor een vriendenweekend of familieweekend een vakantieboerderij Overijssel huren? Je vindt hier het grootste aanbod. Huur een luxe of goedkope vakantieboerderij Overijssel. Ook voor een boerderij Overijssel met privé zwembad.

groepen banner vakantieboerderij

Waarom je vakantieboerderij in Overijssel huren?

Overijssel is met natuurgebieden zoals de Sallandse Heuvelrug en Nationaal Park Weerribben-Wieden een aantrekkelijk gebied voor een groepsvakantie of weekendje weg.
Het is de plek waar je met je vrienden, familie of collega’s eindeloos kunt genieten. Plaatsen zoals Ommen, Dalfsen, Giethoorn en Vilsteren behoren tot de mooiste van Nederland en overal vind je veel wandel- en fietsmogelijkheden. Bij ons kan je de mooiste vakantieboerderijen van heel Overijssel huren.

Vakantieboerderij Overijssel voor 8 tot 64 personen.

Of je nu een vakantieboerderij in Overijssel voor 8, 10, 12 of 18 personen wilt huren of een groepsaccommodatie Overijssel voor een groep van 20, 24, 3 of 50 personen zoekt. Via Groepen.nl kan je kleine en grote vakantieboerderijen Overijssel huren. Boek een luxe vakantieboerderij in Giethoorn, Oldemarkt of Rouveen of boek een goedkope vakantieboerderij in Haaksbergen, De Bult of Losser. Je kunt in Overijssel ook een goedkope groepsaccommodatie op een vakantiepark huren.

Vakantieboerderij Nederland kleuter met paard

Vakantieboerderij in Overijssel met zwembad en sauna huren

Als je met je vrienden, collega’s of familie op vakantie gaat, wil je natuurlijk wel genieten en het maximale uit je groepsreis halen. Huur daarom een vakantieboerderij Overijssel met zwembad en privé sauna of een luxe groepsaccommodatie met hottub of jacuzzi in de tuin. Wellness faciliteiten in je groepsverblijf geven je vrienden- of familie uitje wat extra’s en bieden je ook bij slechte weersomstandigheden mogelijkheden tot vermaak. Een groot vakantiehuis met binnenzwembad in Overijssel of elders in Nederland huren, is ook een goed idee!

Vakantieboerderij in Giethoorn of omgeving huren

Zoek je een bijzondere en inspirerende omgeving voor je vrienden- of familieweekend Overijssel? Huur dan een vakantieboerderij in Giethoorn. Deze bijzondere plaats in de omgeving van Nationaal Park Weerribben-Wieden wordt ook wel het Venetië van Nederland genoemd en je kunt de omgeving dan ook per boot of sloep verkennen. Een familieweekend Giethoorn is een onvergetelijke gebeurtenis. Je kunt ook een groepsaccommodatie met sloep op een water villa park in Giethoorn huren.

vakantieboerderij Overijssel

Vakantieboerderij Giethoorn kindvriendelijk

Voor een vakantie of weekendje weg met kinderen, huur je een groepsaccommodatie Giethoorn welke kindvriendelijk ingericht is en een omheinde tuin heeft met speeltoestellen. Je kunt bijvoorbeeld een 18, 20 of 24 persoons vakantieboerderij Overijssel huren met trampoline, tafeltennistafel en voetbalspel. Of, voor de kleintjes, een vakantieboerderij met speeltuin, zandbak en kinderzwembad. In de meeste accommodaties voor familie groepen vind je kindermeubilair zoals kinderbedjes en box. Je kunt natuurlijk ook zelf speelgoed en meubilair voor je baby, peuter of kleuter meenemen.

Mindervalide groepsaccommodatie Overijssel huren

Een mindervalide vakantie met een groep in Overijssel boeken? Huur dan een aangepaste vakantieboerderij. Je kun een mindervalide vakantieboerderij in Hardenberg of Blokzijl met tillift en aangepaste slaapkamers, badkamers en sanitair huren. Dit kan voor een gehandicapten groep van 12, 20, 30 of 40 personen. Er zijn ook rolstoelvriendelijke vakantieboerderijen en grote vakantiehuizen Overijssel te huur. Deze grote vakantiehuizen hebben geen tillift of hoog/laag bed met papegaai maar zijn wel drempelloos. Ze zijn ideaal voor een familieweekend waarbij één of meer personen slecht ter been zijn en een rolstoel of scootmobiel een hulpmiddel is.

peuter op vakantieboerderij Overijssel

Vriendenweekend Overijssel

Als je met je beste vrienden een weekendje weg wilt boeken en je wilt verblijven in een groot vakantiehuis met tafeltennistafel, poolbiljart, bioscoop en dartbord, heb je in Overijssel vele mogelijkheden. Je kunt zelfs een vriendenweekend accommodatie Overijssel huren met zwembad, jacuzzi, thuisbioscoop en bar met biertap. Je kunt een landelijk gelegen vakantieboerderij Overijssel boeken maar ook gaan voor een groepsaccommodatie Overijssel nabij een grote stad in verband met uitgaansmogelijkheden. Wat dacht je van het huren van een groepsaccommodatie nabij Zwolle, Deventer of Hengelo? Als je een vriendenweekend in Oost-Nederland wilt boeken, kan je in Overijssel alle kanten op. Vind hier tips voor een vriendenweekend Overijssel.

Andere aantrekkelijke provincies voor een vrienden- of familieweekend.

Overijssel is zonder twijfel één van de mooiste provincies van Nederland. Als je een vrienden- of familieweekend in Nederland wilt boeken, moet je zeker ook eens kijken naar de mogelijkheden in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland of Drenthe. Als je van watersport houdt, is het huren van een groot vakantiehuis met aanlegsteiger in Friesland een optie terwijl je voor een familieweekend aan zee eens moet kijken naar de mogelijkheden in Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Een familieweekend boeken op Ameland, Texel of Terschelling is zeker ook geen slecht idee.

Vragen over een bepaalde groepsaccommodatie of vakantieboerderij?

Indien je bezig bent met de organisatie van een bedrijfsuitje, schoolkamp, vriendenweekend of familieweekend en je bent op zoek naar een geschikte accommodatie om met de groep te overnachten, komt er nogal wat op je af. De belangrijkste vraag is dan “waar vind ik een geschikte groepsaccommodatie”? Kies ik voor een luxe groepsaccommodatie met hotelbedden, een groot vakantiehuis met zwembad, een vakantievilla of kampeerboerderij? Of kies je voor een hotel met fietsarrangement? Welke activiteiten kunnen we als groep ondernemen? Wat doen we met eten en drinken? Boeken we een accommodatie op basis van zelfverzorging?? Veel vragen om te beantwoorden.

vakantieboerderij met trampoline

Wij beantwoorden alle vragen graag.

Als het om vragen gaat wat betreft een vakantieverblijf Overijssel beantwoorden wij die graag. We hebben zeker ook wel suggesties als je met een grote groep een weekendje Nederland wilt boeken en een grote groepsaccommodatie in Overijssel, Drenthe, Gelderland of elders in Nederland zoekt. Gebruik voor al je vragen over grote vakantiehuizen voor groepen, dit contactformulier.

vakantieboerderij banner groepen